sunce-spolja

BUDITE NAŠI GOSTI KORISTEĆI VAUČERE VLADE REPUBLIKE SRBIJE!

Apartmani Sunce smešteni su na Staroj planini, na samom izlazu iz etno-sela Crni Vrh. Udaljeni su četiri kilometara od početne stanice četvoroseda na Konjarniku.

Svi apartmani imaju dnevnu sobu (trosed na rasklapanje za dve osobe), odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, rešo kuhinju i kupatilo.

Rešo kuhinja je opremljena frižiderom, rešoom, sudoperom i posuđem. Objekat poseduje centralno grejanje i centralni bojler za toplu vodu. Svaki apartman ima TV. Apartmani se izdaju bez peškira. Slike apartmana možete pogledati ovde...

U prizemlju prenoćišta je sala za obedovanje i TV sala, dostupna svim gostima. Usluga koja se nudi je na bazi polupansiona, sa doručom (švedski sto) i kasnim ručkom (sarme, srpska mućkalica, podvarak sa suvim mesom...).

Ispred prenoćišta je obezbeđen parking za vozila gostiju.

Predviđeno je da u apartmanima boravi 2-4 osobe. Cene možete pogledati ovde.

Idealno za porodice kao i za ski klubove.

apartmani-sunce

Prenoćište SUNCE u samom centru Niša

Ako prolazite kroz Niš, i hoćete da sebi date malo vremena da bolje upoznate ovaj prelepi grad, na samo 65 km od zimovališta na Babinom Zubu, svratite do našeg prenoćišta.

Kod nas možete prenoćiti po VEOMA povoljnim cenama a bićete smešteni u samom srcu Niša, odmah uz Kalču i na pola minuta pešice od tržnog centra FORUM.

Za više detalja posetite sajt našeg Prenoćišta SUNCE u Nišu.

free wifi