Наша прича

Наша мисија је да вам пружимо уточиште мира и удобности усред нетакнуте природе.

Апартмани Сунце су основани из љубави према природи (Старој Планини) и жеље да нашим гостима омогућимо савршен одмор далеко од градске вреве.

Објекат је добио име по сунчаној узвишици на којој је саграђен 2011, а ове године је темељно преуређен и опремљен новим намештајем и покућством. Састоји се од 8 модерно намештених четворокреветних апартмана површине 27 квадратних метара и 2 студија у поткровљу . Сваки детаљ је осмишљен и биран с посебном пажњом и љубављу – од нових, удобних лежајева, преко осветљења и постељине, до оптичког интернета, све је прилагођено укусу и потребама старих заљубљеника у Стару планину и оних који ће то тек постати. Четворокреветни апартмани на првом и другом спрату су идентични, и функционално и естетски. Састоје се од дневног боравка са угаоном гарнитуром на расклапање, телевизором, чајном кухињом са простором за ручавање, пространог купатила, као и засебне спаваће собе са француским лежајем и телевизором. Чајна кухиња опремљена је фрижидером, судопером, решоом, кетлером и комплетним посуђем за 4 особе. Сваки апартман такође поседује фен , као и средства за личну хигијену и одржавање чистоће.
Четворокреветни студији у поткровљу су исте квадратуре и опремљености, с том разликом што су дневни боравак и простор за спавање интегрисани.  Испред куће се налазе паркинг и модерно опремљена скијашница са уређајем за сушење скијашке обуће. У приземљу гостима је на располагању трепезарија са шанком и кухињом. Кућа може да прими 40 гостију, па је погодна за групе и скијашке клубове.

Лежајева
0

Објекат може да прими 40 гостију, па је погодан за групе и скијашке клубове.

Апартмана
0

Објекат се састоји
од 8 модерно намештених четворокреветних апартмана.

Студија
0

Два модерно опремљена студија која се налазе у поткровљу.

км од Ниша
0

380 км удаљености од Новог Сада, 300 км од Београда, 280 км од Софије.

Стара планина је најчистији и најбогатији део југоисточне Србије.

Сви наши апартмани су пажљиво уређени како би пружили максималан комфор и осјећај домаће атмосфере. Сваки апартман је опремљен модерним садржајима, укључујући бесплатан Wи-Фи, потпуно опремљену кухињу, простране дневне боравке и удобне спаваће собе, а локација Вам омогућава да у потпуности уживате у природном окружењу.

Резервишите Ваш смештај

У Апартманима Сунце, наш циљ је да ваш одмор буде незабораван.

Контакт телефон (+381) 69-601-007